Lyft- och balansblock mm

Spaklyftblock med kätting

Bravo spaklyftblock från Franska Tractel är ett robust och prisvärt spaklyftblock, även ett lyftblock för tuffare tag. Med frikopplingsfunktion för snabb riggning. Överlastskydd som tillbehör. Kan levereras med kätting i svart, galvaniserat eller rostfritt utförande. Lyftkapaciteter från 150 – 9000 kg.


Spaklyftblock med wire

LH spaklyftblock från Lincoln Hoist är originalet på marknaden, ett smidigt lyftblock med wire konstruerat för tuffa tag. Finns i tre olika wirelängder med lyftkapacitet på 500kg vid 1 part samt 1000kg vid 2 part.


Snabblyftblock

Tralift snabblyftblock

Tralift är ett enkelt och smidigt hjälpmedel vid olika typer av lyftarbeten. Överlastskydd som tillbehör. Kan levereras med kätting i svart, galvaniserat eller rostfritt utförande. Lyftkapaciteter från 500 kg till 20 ton.


Balkklämma/blockvagn

Corso Balkklämma fästes enkelt kring en I-balk.
Kapacitet 1 – 10 ton.
Corso Blockvagn har bärbygel med ögla för säkrare upphängning av lyftblock. Finns också med haspeldrift. Kapacitet 250 kg till 20 ton.


Balansblock

Balansblock för upphängning av bl a handverktyg och maskiner. Sparar många lyft och bidrar även på sikt till färre arbetsskador. Tigon balansblock finns i olika utförande, tex TW-serien som har en kapacitet från 0,5kg upp till 70kg.