Produkter
Branscher

VA

På Interlift har vi gedigen erfarenhet av att leverera till vatten- och avloppsbranschen och vi är insatta i de speciella utmaningarna som operatörer i branschen ofta ställs inför. I Interlift har du en lyhörd och flexibel leverantör av kvalitetsutrustning.

Brett sortiment

Med unika arbetsförhållanden har vatten- och avloppsbranschen särskilda krav i form av rostfria verktyg och lyftanordningar. Dessutom måste man utan svårighet kunna hantera otympliga lyft. Med Interlifts kompetens kan du känna dig trygg att rätt utrustning investeras till din verksamhet. Hos oss hittar du telfrar med kompletta skensystem och automatkrok men även ventildragare som enkelt hjälper operation och motion av ventiler.
Ladda ner VA Katalogen
VA - utrustning

Olika fabrikat

Genom åren har vi levererat och bistått en mängd tillverkare av VA-anläggningar. Vi på Interlift är stolta över att vara de enda som levererar ventildragare från MODEC. Vi säljer givetvis även andra produkter av andra fabrikat. Bland annat så ingår kättingtelfrar till pumpstationer i produktutbudet.
VA - utrustning

Unik kompetens

Det som utmärker Interlift som leverantör är främst erfarenheten i kombination med det breda produktprogrammet. Vi på Interlift har gedigen erfarenhet av att leverera till VA-montörer.
Hos Interlift har du dessutom en leverantör som är flexibel, lyhörd och som skräddarsyr lösningarna efter dina önskemål. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd.

Tveka inte att kontakta Interlift!

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera