Produkter
Branscher

Om Oss

Med utgångspunkt från södra Sverige kan vi genom våra kontor i både Malmö och Sjöbo erbjuda vår kompetens och produktportfölj till hela Sverige och agera som lokal handläggare för världens ledande tillverkare.

BreTT produktsortiment och kompetens

Sedan 1994 har vi försett Sverige med lösningar för lyft- och materialhantering. Genom ett väl genomarbetat nätverk med nära relationer till ledande tillverkare och varumärken har vi byggt upp ett brett produktsortiment.

Vi har levererat många framgångsrika lösningar för industri, bygg, VA, kraft/energi, fordonslyft, hiss, marina och ett flertal andra branscher. Detta har gett oss en unik kompetens i att lösa även de svåraste utmaningar inom lyft- och materialhantering.

Säkerhet först

Högsta kvalitet och hög säkerhet är viktigt inom all lyftverksamhet och självklart både för oss och våra leverantörer. I vår egen verkstad i Sjöbo har vi utvecklat unika testmetoder för lyftdon med fokus på att säkerställa högsta möjliga säkerhet.

INterlift - ditt bästa val

Med lång och gedigen erfarenhet i kombination med viljan att alltid vara lättillgängliga, är vår fortsatta strävan att vara ditt bästa val. Vänd dig med förtroende till Interlift – ett starkt val när det gäller lyft- och materialhantering!

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera