Produkter
Branscher

Marint

Oavsett om din hamn behöver en fast installerad pelarkran, en mobil båtvagn eller specialtillverkad utrustning för tyngre lyft har vi lösningen. På Interlift utformar vi leveransen efter dina önskemål. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

Bred erfarenhet, brett produktprogram

Att kunna genomföra säkra och smidiga sjösättningar, båtupptagningar och båttransporter är en självklarhet för alla marinor och småbåtshamnar. Interlift levererar fast installerade pelarkranar med eller utan mastkran samt mobila båtvagnar med en lastkapacitet på flera hundra ton. Vi levererar även utrustning för tyngre lyft så som travel lift med en lyftkapacitet på 1000 ton.
kran - hamnkran, båt, utrustning

Varför interlift?

Det som utmärker Interlift som leverantör är främst erfarenheten i kombination med det breda produktprogrammet. Vi på Interlift har gedigen erfarenhet av att leverera pelarkranar till både marinor och småbåtshamnar. I vår del av Sverige finns inget annat företag med vår lista över levererade pelarkranar.
kranar, hamnkran - båt-utrustning

Specialanpassade lösningar

Vi levererar båtkranar, mastkranar, travel liftar och båtvagnar av en mängd olika fabrikat och med olika kapaciteter. Oavsett hur utmaningarna och behoven för just din hamn ser ut har vi expertisen och kapaciteten som krävs för att hitta den optimala lösningen. Hos Interlift har du dessutom en leverantör som är flexibel och lyhörd för dina önskemål. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd.

Nöjda kunder

Bland våra nöjda kunder märks bl a Swede Ship Marin AB i Djupviks varv som under hösten 2020 utrustades med en båtvagn vars lastkapacitet är 300 ton. Det är den största vagnen som har levererats till båthantering i Sverige i år.
Pelarkranar med lyftkapaciteter på mellan 10 och 35 ton har under de senaste åren med stor framgång levererats till bl a Lövstavikens Båtförening i Falkenberg, Båstad Fritidshamn, Motala Båtklubb, Lomma kommun, Skebäcks Varfsförening i Örebro och Framnäs Hamnförening i Lidköping.
Dessutom är vi stolta över att ha levererat både travel lift och båtvagn till Hallberg-Rassy.

Behöver din hamn ny utrustning för säkra och smidiga förflyttningar av båtar? Tveka inte att kontakta Interlift!

Tveka inte att kontakta Interlift!

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera