Produkter
Branscher

Industri & Bygg - lyft säkert

Oavsett hur utmaningarna och behoven ser ut på just din arbetsplats så kan vi på Interlift plocka fram lösningarna för att underlätta och optimera arbetet. Vår unika kompetens och kontakterna på leverantörssidan gör oss till det självklara valet för tusentals kunder inom bl.a. bygg- och tillverkningsindustrin. Lyft säkert med Interlift.

Brett sortiment av lyftutrustning

Ingen industri eller tillverkare är den andra lik. Alla har behov av att hantera diverse material i olika omfattning i produktionen. Oavsett om det är metall, glas eller annat material kan Interlift leverera kompletta lösningar för smidig hantering. Vi levererar allt från vakuumlyft till lyftmagneter och kompletta skensystem och kan hantera lyft upp till 25 ton.
lyft säkert med interlift

Bred erfarenhet

Efter ett kvarts sekels leveranser av lösningar för olika branscher, tusentals nöjda kunder och ett gediget nätverk av leverantörer kan vi utan överdrift säga att vi har stenkoll på hur man lyfter! Vi har bistått våra kunder med utrustning för att lyfta och hantera allt från mindre förpackningar till hela järnvägsfordon och båtar. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.
Lösningar inom lyft

Lyhörd och flexibel leverantör

Det som utmärker Interlift som leverantör är främst erfarenheten i kombination med det breda produktprogrammet samt kompetensen som gör det möjligt för oss att skräddarsy lösningar helt och hållet efter kundens önskemål. Oavsett om du behöver telfrar, magneter eller annat så får du lyftutrustningen i det utförande och med de egenskaper som behövs för just din verksamhet. I Interlift har du en leverantör som är flexibel och lyhörd och våra goda kontakter på leverantörssidan gör att vi kan ta fram precis det kunden önskar ner på detaljnivå!

Tveka inte att kontakta Interlift!

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera