Produkter
Branscher

Fordonslyft

Det är mycket som ska klaffa vid lyft av tunga fordon. En stabil och driftsäker fordonslyft är ett måste. Vi på Interlift har bred erfarenhet av att leverera utrustning och lösningar som maximerar både säkerheten och användarvänligheten för operatören av utrustningen.

Säkerheten kommer först i våra fordonslyftar

Säkerheten kring en fordonslyft måste ha hög prioritet. När större fordon behöver lyftas för underhåll och service ställs det särskilda krav på lyftutrustningen för att säkerställa hög säkerhet för operatörerna. Det som krävs är driftsäkra och stabilt byggda liftar som är lätta att sköta. Vi har kompetensen för att leverera rätt lyftutrustning till allt från mindre bussar och lastbilar till stora järnvägsfordon. Med möjlighet att synkronisera upp till 128 lyftbockar med kapacitet på upp till 40 ton per pelare kan vi hjälpa till att lösa de mest komplexa lyftutmaningarna.
Fordonslyft till tunga fordon

Erfarenhet och brett produktutbud

Det som utmärker Interlift som leverantör är främst erfarenheten i kombination med det breda produktprogrammet. Vi på Interlift har gedigen erfarenhet av att leverera och installera utrustning av en mängd olika fabrikat och med olika kapaciteter - fordonslyft inkluderat. Oavsett hur just dina utmaningar och behov ser ut har vi expertisen och kapaciteten som krävs för att hitta den optimala lösningen. Vi ser fram till att jobba med dig.
fordonslyft - skräddarsydda lösningar

Skräddarsydda lösningar

Hos Interlift har du dessutom en leverantör som är flexibel och lyhörd för dina önskemål. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. Vi anpassar oss efter dina önskemål som kunde och bygger liftarna precis som du vill ha dem.

Tveka inte att kontakta Interlift!

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera