Produkter
Branscher

Hiss

Underhåll och kontroll av en hiss förutsätter särskild utrustning och kompetens. På Interlift har vi både och. Vi testar hissarnas lyft- och bromskapacitet under autentiska förhållanden och certifierar din utrustning.

Personal- och driftsäkerhet

Vid nyinstallation, ombyggnation eller besiktning av hissar behövs särskild lyftutrustning för att stödja arbetet. Vi kan bistå med utrustning för specifika behov, som när du behöver genomföra tunga lyft med teoretiskt obegränsad lyfthöjd. Vi säkerställer hög personal- och driftsäkerhet då vi arbetar med vår egen unika verkstad samt med marknadens ledande tillverkare som vi även är certifierade av.

Oavsett vilket fabrikat du har på din hiss, samt utrustning vid hissmonteringarna, kan vi serva dig.
Hiss - underhåll, kontroll & besiktning

Test under verkliga förhållanden

Vi provbelastar med hängande last i vår egen verkstad. Att vi testar på det här sättet gör att vi kan kontrollera att maskinen orkar och att bromsen håller under verkliga förhållanden. Alltid när vi genomför underhåll och reparationer så certifierar vi din utrustning med en kvalitetsstämpel som du kan känna dig trygg med som kund.

Bland våra kunder återfinns Otis, Kone, Schindler, ThyssenKrupp för att nämna några.

Tveka inte att kontakta Interlift!

Kontakta oss
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:


    © 2021 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera

    Observera, du använder webbläsaren Google Chrome. Innehållet av denna sidan visas inte som det är tänkt på Google Chrome, vi rekommederar att du använder en modern webbläsare som Chrome, Firefox eller Edge.

    envelope-oclosearrow-circle-o-downmap-markerfacebook-squarelinkedin-squarephoneangle-rightellipsis-v