Produkter
Branscher

HTS MASKINSKRIDSKO

Med maskinskridskor från HTS får du ett transportverktyg som effektivt och säkert kan flytta tunga laster. Kombinera med Rotoflex som har svängbara nylonhjul i 360°. Hjulen kan även enkelt låsas med en axel i alla körriktningar. Samtliga maskinskridskor är försedda med skyddande mattor av gummi som gör att manövrering av lasten blir säker då den inte glider av. Lastkapaciteten på 900 till 1200 kg medför ett brett användningsområde.

ECO-SKATE® EMOTION

Fjärrstyrda eMotion kan på egen hand flytta laster på upp till 40 ton utan övriga hjälpmedel. Fjärrkontrollen styrs med en joystick och kan styra och förflytta last på tre stödpunkter samtidigt på ett säkert sätt. Komponenterna har utformats för att göra eMotion extremt kompakt med små yttre mått och låg monteringshöjd. Denna produkt finns med och utan integrerad hydraulisk lyft.

Ursvikens Segelsällskap i Skelleftehamn blev näst i tur att få en pelarsvängkran installerad av Interlift AB. Kranen som används för båthantering har 12 tons lyftkapacitet, en armlängd på 8 meter och hela 10 meters lyfthöjd under kroken.

Behöver ni också lyfthjälp i er förening så börja med att lyfta luren och låt oss berätta vad vi kan erbjuda.

BÅTMÄSSAN I GÖTEBORG 4-12 FEBRUARI

Kom och besök Interlift på Båtmässan i Göteborg. Vi visar upp produkter för båtindustrin och hjälper till med att hitta lösningar för era behov. Vi har expertisen och har många goda referenser på installerade svängkranar till småbåtshamnar runt om i landet. Så har du behov för att lyfta lättare laster eller tunga så kan vi hjälpa till med det och mycket annat. Om du är på mässan, se till att komma förbi och snacka med oss i monter A01:29.

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera