Produkter
Branscher

Julgåva 2020

I enlighet med vad som kommit att bli en årlig jultradition hos oss på Interlift skänker vi även i år en gåva till Hjärnfonden.

Hjärnfonden delar ut anslag och stipendier till disputerade läkare och forskare inom neurovetenskap. Syftet är att främja forskning vars mål är att ingen i framtiden ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan.

I Sverige har hundratusentals människor någon av diagnoserna ADHD, afasi, ALS, bipolär sjukdom, demens, depression, hjärntumör, migrän, MS, narkolepsi, Parkinsons sjukdom, stroke, Tourettes syndrom, ångest, ätstörningar eller någon annan neurologisk eller neuropsykiatrisk diagnos.

För ett fåtal bärare av någon av de här diagnoserna kan livet gå vidare som vanligt men för de allra flesta innebär sjukdomen att livet blir betydligt svårare och i värsta fall även kortare än vad det annars skulle ha varit.

Det betyder mycket för oss att kunna bidra med medel till att stötta forskning inom det här området och vi vill med vår gåva önska alla som engagerar sig för forskningen eller berörs av Hjärnfondens arbete en god jul.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera