Produkter
Branscher

KOMPAKT HYDRAULPUMP

Nu erbjuder vi en batteridriven flexibel hydraulpump med enkel manövrering. Levereras för att tas i drift direkt!

Med den batteridrivna Hydraulpumpen PYB från Yale får du en lösning i ett kompakt format med låg egenvikt som är idealisk för en rad olika tillämpningar. Arbeta säkert med enkelverkande cylindrar, hydrauliska spridare, lyftkilar, muttersplittare och mycket mer. Det lättmanövrerade kraftpaketet är helt oberoende av extern strömkälla, vilket ökar produktiviteten jämfört med andra hydraulpumpar. Manövreras med ett enhandsgrepp där tryckknappen är integrerad i det ergonomiska handtaget. PYB är försedd med en honkoppling av typen CFY-1. 

SMIDIGA LÖSNINGAR MED INTERLIFT

Du kan räkna med Interlift när du behöver hjälp med effektiva och säkra lyft. Vi har levererat många framgångsrika lösningar inom olika branscher sedan 1994. Detta har gett oss en unik kompetens i att lösa även de svåraste utmaningar inom lyft- och materialhantering. Hör av dig till oss så guidar vi dig till en säker och robust lösning.

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera