Produkter
Branscher

LYFTBOCKAR OCH DOMKRAFTER FÖR OLIKA APPLIKATIONER

Säkerheten kommer alltid först och därför gör vi allt vi kan för att hjälpa dig med expertråd inom säkra lyft.
Vare sig du behöver utföra lättare lyft eller riktigt tunga, kan Interlift hitta en bra lösning för dig. Med våra mest kraftfulla lyftbockar för fordonslyft från Emanuel går det att synkronisera upp till 128 st med kapacitet på 5.5 till 40 ton per pelare. Dessa går att få med fast eller ställbar lyftklack.

Önskar du manuella domkrafter har vi flera olika varianter att erbjuda. HTS, Hydrofor, Yale och Brano erbjuder en rad olika portabla modeller med stor lyftkapacitet. Kontakta oss för att hitta lösningar för dina behov.

BATTERIDRIVEN HYDRAULPUMP

Nu erbjuder vi en batteridriven flexibel hydraulpump med enkel manövrering. Levereransklar för att tas i drift direkt!

Med den batteridrivna Hydraulpumpen PYB från Yale får du en lösning i ett kompakt format med låg egenvikt som är idealisk för en rad olika tillämpningar. Arbeta säkert med enkelverkande cylindrar, hydrauliska spridare, lyftkilar, mutterspräckare och mycket mer.

Det lättmanövrerade kraftpaketet är helt oberoende av extern strömkälla, vilket ökar produktiviteten jämfört med andra hydraulpumpar. Manövreras med ett enhandsgrepp där tryckknappen är integrerad i det ergonomiska handtaget. PYB är försedd med en honkoppling av typen CFY-1.

BESÖK OSS PÅ TRAIN & RAIL-MÄSSAN

Den 25-27 april 2023 är Interlift AB på plats när Train & Rail-mässan öppnar upp portarna i Stockholmsmässan. Vi ställer ut i monter A03.38 där vi visar lyftbock Emanuel, och delar med oss av vår långa erfarenhet inom tunga fordonslyft. Kom och prata med oss för att höra vad vi kan hjälpa dig med samt se vårt stora produktutbud för säker hantering av lyft.

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera