Produkter
Branscher

ROBUSTA MAGNETER FRÅN FLAIG

Visste du att det enkelt går att lyfta tunga konstruktioner på ett smidigt sätt med hjälp av våra permanentmagneter? Vi har ett brett standardsortiment på lager för snabba leveranser. Vi hjälper gärna till med speciallösningar.

Med magneter från Flaig kan du smidigt lyfta upp till 3 ton! Flaig har nu breddat sitt redan stora standardprogram med ytterligare modeller i FX-serien. Nu har FX-800 och FX-1500 tillkommit vilket innebär att du kan välja en modell som är bättre anpassad för just ditt lyftbehov.

Magneterna i FX-serien har hela 20% högre kapacitet jämfört med motsvarande magneter på marknaden i samma format och har ett brett användningsområde. Den kompakta designen, låga egenvikten och robusthet ger ett mycket bra pris/prestanda-förhållande.

FX-C FÖR RUNDA OBJEKT

Behöver du lyfta runda objekt rekommenderar vi modell FX-C, som har en kapacitet på 175–450 kg. Vi har även lösningar med elektriska varianter med möjlighet till radiostyrning. Låt oss hjälpa dig!

LEVERANS TILL KUND

Nyligen levererade vi en elektro-lyftmagnet till en kund som behövde en lösning där standardprogrammet inte täckte behoven. Lösningen blev en magnet med ett specialanpassat handtag för bästa ergonomi.

Vi hjälper dig med dina lyftbehov och är redo att dela med oss av vår expertis! Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

SOMMARTIDER

Sommaren närmar sig och med den ändrade vanor. Malmökontoret håller semesterstängt vecka 29-30. Sjöbo kontor/lager är bemannat, dock håller vår serviceverkstad semesterstängt vecka 29-32. Passa på att skicka in er utrustning i god tid innan uppehållet.
Vår växel är som vanligt bemannad under alla helgfria vardagar.

Har ni några frågor, ring oss på 010-188 22 00 eller maila info@interlift.se.

Från oss alla, till er alla:
Ha en riktigt skön sommar!

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera