Produkter
Branscher

SOMMARTIDER ÄR HÄR!

Sommartider är här! Vi vill meddela att vårt Malmökontor kommer att vara stängt vecka 29-30 för semester. Sjöbo kontor/lager är dock öppet, men vår serviceverkstad är stängd vecka 29-32. Skicka in er utrustning i god tid före uppehållet.

Vår växel är bemannad som vanligt på alla helgfria vardagar. Om ni har några frågor, ring oss på 010-188 22 00 eller skicka ett mail till info@interlift.se.

Från oss alla till er alla:
Ha en underbar sommar!

Vänliga hälsningar,
Interlift

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

VALUTATILLÄGG

Med anledning av den oroliga valutamarknaden inför vi från och med den 1 juli 2023 ett tillfälligt valutatillägg på våra fakturor. Detta tillägg kommer att justeras veckovis baserat på svenska kronans aktuella värde. Vi vill säkerställa att vi kan fortsätta erbjuda er högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Tack för ert stöd och förståelse!

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera