Produkter
Branscher

SPAKLYFTBLOCK till ett attraktivt pris!

Denna månad vill vi från Interlift AB lyfta fram en riktig höjdpunkt! Vi erbjuder Spaklyftblock Silverline HZ från Yale till ett riktigt attraktivt pris OCH fraktfritt under hela oktober månad. Silverline HZ är konstruerat för ett säkert och effektivt användande samt kräver mycket lite underhåll. Finns med kapacitet från 750kg till 6000kg och levereras som standard med 1,5m kätting.

SPECIALERBJUDANDE UNDER HELA OKTOBER:

Yale Silverline Spaklyftblock HZ
750 kg, 1,5m
1695kr/st netto, ex moms

Yale Silverline Spaklyftblock HZ
1500 kg, 1,5 m
1995kr/st netto, ex moms

Vi finns alltid här för att svara på eventuella frågor om denna produkt eller hur vi kan skräddarsy lösningar för din unika situation.

TRÄFFA INTERLIFT AB PÅ VATTEN2023 DEN 24-26 OKTOBER, SVENSKA MÄSSAN, GÖTEBORG

Med över 230 utställare är Vatten2023 Sveriges största mötesplats inom vatten och avlopp. Under tre dagar samlas alla aktörer inom vattenförsörjningssektorn. Interlift kommer att vara på plats med spännande lösningar och djup kunskap inom lyft- och materialhantering som är skräddarsydda för vatten- och VA-branschen. Upptäck vårt breda sortiment som uppfyller de specifika krav och arbetsförhållanden som krävs inom vattenindustrin.

Kom och prata med oss om våra högkvalitativa utrustningar, såsom telfrar med kompletta skensystem och automatkrokar eller ventildragare som förenklar hantering och rörelse av ventiler.

Mässan kommer också att erbjuda ett generöst scenprogram, konferenser med fokus på innovation och hållbarhet samt branschmingel, mat och underhållning.

Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter A04:51 i Göteborg!

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera