Produkter
Branscher

STORA OCH SMÅ SVÄNGKRANAR

Vi är experter på säkra lyft och vare sig du behöver lyfta lätta eller riktigt tunga laster så har Interlift AB kunskap för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

Svängkranar finns i olika utföranden och last kapciteter. Vi har t.ex. mobila svängkranar från Gebuwin som är redo att användas inom 5 minuter och som täcker de flesta behov inom industri, lager mm.

Modulbyggd kran typ Comalu finns med en rad olika infästningar och kan bl.a. monteras i vägg och för ingjutning. Den har en låg egenvikt som bidrar till smidig transport. Den har en räckvidd på upp till 2 m och lastkapacitet på 600 kg.

Portalkran PVD

Portalkran PVD är en lättmonterad kran som är godkänd för personbefordran av 2 personer. Kranen är tillverkad av förstärkt aluminium och delarna monteras ihop utan verktyg och säkras med ringsprintar. Det är en stabil och säker konstruktion vars totalvikt är lägre än 25 kg.

Elektriska och manuella vinschar samt räddningsvinsch finns som tillbehör.

HAMNKRAN TILL SKELLEFTEHAMN

Interlift AB har kapacitet och expertis för att hjälpa hamnar med lyft av småbåtar. Ursvikens Segelsällskap i Skelleftehamn är den senaste att få en pelarsvängkran installerad av oss. Kranen används för båthantering och har en lyftkapacitet på 12 ton, en armlängd på 8 meter och hela 10 meters lyfthöjd under kroken.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig.

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

SOMMARSTÄNGD VERKSTAD

Vi vill informera om att vår verkstad håller sommarstängt vecka 29-32 så passa på att skicka in lyftdon för service innan stängningen.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera