Produkter
Branscher

VÅGAR MED KAPACITET UPP TILL 250 TON

Interlift AB erbjuder analoga och digitala vågar för alla applikationer. Med vår expertkunskap kan vi hjälpa dig att välja den bäst passande produkten, vare sig du handskas med små laster eller stora.

DIGITALA VÅGAR

Tractels Dynafor-serie är pålitliga & robusta digitala vågar med hög precision på laster upp till 250 TON. De erbjuder lösningar för både inomhus- och utomhusapplikationer som är kompatibla med antingen IP40, IP64, IP65, IP67 eller IP70-standarden. Dynafor är lämpliga för enkla till komplexa situationer såsom industri, byggplatser, hamnar samt vägning av fritt hängande last mm.
Med Dynafor Pro och Dynafor Expert läser du enkelt av vikten trådlöst med Dynafor HDD handenhet (upp till 400 m.) eller direkt till din telefon med bluetooth (upp till 30 m.). 

Med Dynafor HDD handenhet är det möjligt att koppla ihop upp till 4 enheter med en räckvidd på upp till 400 m från vågen.

ANALOGA VÅGAR

Kranvågserien TEO passar till alla applikationer med sin robusta konstruktion som dessutom inte kräver något underhåll. TEO levereras med bygel och krok i utförande upp till 5 000 kg, de större har ett självcentrerande bygelfäste. Det är enkelt att läsa av vikten med den stora viktskalan som även är skyddad med en gummiring. Vågen kan enkelt nollställas och även avläsas på distans.

INTERLIFT AB VILL TACKA FÖR ÅRET SOM GÅTT

Vi önskar dig en fridfull avslutning på detta året och vill passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners. Vi önskar er det bästa under 2023.

Under jul- och nyårshelgerna har vi öppet som vanligt helgfria vardagar 08:00 - 16:30. Kontakta gärna oss med förfrågningar på tel. 010 - 188 22 00.

God Jul & Gott Nytt År önskar Interlift AB!

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera