Produkter
Branscher

VI KAN SVÄNGKRANAR

Vi kan hjälpa er att hitta den bästa lösningen för att tillgodose ett behov, vare sig ni handskas med små eller stora laster.

Behöver du en mobil lösning med enkel manövrering som är redo att användas inom 5 minuter? Då kan en mobil svängkran från Gebuwin var det du söker. Dessa kranar är underhållsfria och har en låg egenvikt - endast 25 kg! De finns i utföranden om 125-500 kg.

Helms svängkranar möjliggör ett ergonomiskt arbete som kan tillgodose de flesta behov inom industri, lager mm. Helm är ett välkänt varumärke över hela världen.

HÖRT FRÅN VÅRA KUNDER

Nyligen kunde vi leverera en lyftlösning till kund med lågt i tak. Resultatet blev en pelarsvängkran med en lastkapacitet på 500 kg, armlängd 4 m. samt utrustad med ett lågbyggt snabblyftblock från Yale för maximal lyfthöjd.

Ursvikens Segelsällskap i Skelleftehamn blev näst i tur att få en pelarsvängkran installerad av Interlift AB. Kranen som används för båthantering har 12 tons lyftkapacitet, en armlängd på 8 meter och hela 10 meters lyfthöjd under kroken.

Behöver ni också lyfthjälp i er förening så börja med att lyfta luren och låt oss berätta vad vi kan erbjuda.

TRÄFFA OSS PÅ KOMMANDE MÄSSOR!

NORDISKA HISSMÄSSAN I STOCKHOLM

Den 31:a januari öppnas dörrarna för en heldag med mässa, seminarier och nätverkande med branschfolk inom Hissbranschen. Vi är så klart på plats och visar våra lösningar som stödjer arbetet vid nyinstallation, ombyggnation eller besiktning av hissar.  Kom in på mässan och ta ett samtal med oss om era behov.
Välkommen den 31:a januari på Scandic Infra City! Läs mer om mässan!

BÅTMÄSSAN 2023 I GÖTEBORG

Den 4-12 februari går båtmässan av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. Interlift AB kommer vara på plats med en monter där vi visar upp de lösningar och kunskap för båtindustrin som vi är experter på. Vi visar gärna lösningar för små laster och de stora som har kapacitet på upp till 300 ton. Om du är på mässan, se till att komma förbi och snacka med oss i monter A01:29.

Välkommen att besöka oss på Båtmässan i Göteborg den 4-12 februari 2023, hör av dig för biljetter.

INTERLIFT AB HAR TILLDELATS UTMÄRKELSEN BRANSCHVINNARE 2022

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15% av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

Vi är stolta över att ha tilldelats utmärkelsen och kommer att arbeta med stort fokus under 2023 för att leva upp till våra kunders höga förväntningar.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2. 

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera