Produkter
Branscher

ROBUSTA LYFTMAGNETER FÖR SÄKRA LYFT

Att lyfta tunga konstruktioner på ett säkert sätt kan vara en utmaning. Med hjälp av våra permanentmagneter kan du smidigt lyfta upp till 3 ton!

Flaig har ett brett sortiment med permanenta lyftmagneter i 18 olika grundmodeller som är avsedda för olika former och applikationer. FX-Lift lyftmagneter från Europas största tillverkare är en revolution inom området magnetisk hantering. De har hela 20 % högre kapacitet jämfört med motsvarande magneter på marknaden i samma format.

FX-VV är det senaste tillskottet och en vidareutveckling av den beprövade FX-V-serien, med kapacitet 100–800 kg. Magneten har en lång och smal design som ger bra plats för balkar och profiler. Tack vare sin utformning kan vinkelprofiler lyftas både från ut- och insida.

Behöver du lyfta runda objekt rekommenderas modell FX-C, med kapacitet 175–450 kg. Om du föredrar elektriska varianter har vi lösningar som aktiveras från panel, samt möjlighet till radiostyrning. Med en hög användarvänlighet är detta en solid lösning för tunga lyft! 

SMIDIGA LÖSNINGAR MED INTERLIFT

Du kan räkna med Interlift när du behöver hjälp med effektiva och säkra lyft. Vi har levererat många framgångsrika lösningar inom olika branscher sedan 1994. Detta har gett oss en unik kompetens i att lösa även de svåraste utmaningar inom lyft- och materialhantering. Hör av dig till oss så guidar vi dig till en säker och robust lösning.

REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera