Produkter
Branscher

VINSCHLÖSNINGAR FÖR SMÅ OCH STORA LASTER


PULLEYMAN

Köp en portabel minivinsch med 300 kg lyftkapacitet! Pulleyman blir lätt din favorit då den klarar jobben utan problem och kan tas med överallt. Den väger endast 3,5 kg och drivs enkelt med en batteridriven skruvdragare.

Pulleyman är godkänd för både lyft och drag. Pulleyman levereras i paket som 1-part med lyftkapacitet 300 kg inklusive 12 m lina. Detta kan kompletteras med brytblockssats för 2-part med kapacitet 600 kg, längre lina eller ett smidigt väggfäste.


NY VINSCHLÖSNING TILL KRAFTVERKSLUCKOR

Interlift har installerat en specialanpassad lyftanordning för att lyfta intagsluckorna i Fortums vattenkraftverk i Bergvik. Läs hela pressmeddelandet på länken nedan.

SISTA MÅNADEN FÖR 2023!

Vi önskar dig en fridfull avslutning på detta året och vill passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners. Vi önskar er det bästa under 2024.

Under jul- och nyårshelgerna har vi öppet som vanligt helgfria vardagar 08:00 - 16:30. Kontakta gärna oss med förfrågningar på tel. 010 - 188 22 00.

God Jul & Gott Nytt År önskar Interlift AB!


REPARATIONER & SERVICE

INTERLIFT AB utför service och underhåll på alla förekommande lyftdon, oavsett fabrikat. Gäller både årlig tillsyn samt större kontroller som respektive tillverkare föreskriver. Efter utförd service sker en provbelastning och certifikat utfärdas. Vid frågor kontakta oss på telefon 010 - 188 22 00.

Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

Kontakta oss
interlift-lyftutrustning
Interlift AB
Huvudkontor Sjöbo
Getinggränd 2
275 39 Sjöbo

Hitta på google maps
Interlift AB
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Hitta på google maps
högsta-kreditvärdighethögsta-kreditvärdighet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Interlift AB. Allt innehåll upphovsrättsskyddat | Cookies | Hemsida av Dexera